Teknoloji

Farklı Cihazlarda Netflix Profili Nasıl Silinir?

Netflix profilleri, farklı cihazların veya kişilerin Netflix’i kullanabilmesi için kullanılır. Peki farklı cihazlarda Netflix profili nasıl silinir? İşte bahisle ilgili tüm detaylar.

Evdeki her aile üyesi, kendilerine bir profil oluşturarak kişisel bir izleme deneyimi yaşayabilir. Ancak bu bazen profil ekleme, profil silme gibi işlemleri de gerektirebilir. Netflix’te profilinizi nasıl yöneteceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Netflix profil silme işlemleri farklı cihazlardan yapılabilmektedir.

Farklı Cihazlarda Netflix Profili Nasıl Silinir?

Web Tarayıcısında Netflix Profilini Sil

Bilgisayardan çalışacak olanlar tarayıcı üzerinden Netflix’e giriş yaparak profillerini yönetebilirler. İzlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • Netflix’te oturum açın.
  • Sağ üstteki profil yönetimi seçeneğini seçin.
  • Profiller bölümünden işlemek istediğiniz profili seçin. Daha sonra Profili sil seçeneğini seçerek işlemleri tamamlayın.

Profili silerken bazı seçenekler görüntülenecektir. Bu seçenekleri kişisel tercihlerinize göre de işaretleyebilirsiniz.

Netflix Profilini Mobil Uygulamadan Silme

Mobil uygulamayı kullananlar için Netflix profil silme işlemi biraz farklıdır. Bunun için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • Uygulamayı açın.
  • Profil seçmeden önce ekrandaki düzenleme seçeneğiyle profil düzenleme ekranına girin.

Profilleri yönet seçeneğinde düzenlemek istediğiniz profili seçin ve silin. Silme ekranında kullanıcılar, silme işleminin yanı sıra profil adını değiştirme gibi işlemleri de gerçekleştirebilmektedir.

Netflix Profilini Televizyondan Silme

Televizyonunda Netflix kullananlar Netflix profillerini de silebilir. Bunun için uygulamanın tekrar açılması ve profil seçiminin yapılması gerekmektedir. Profilin altındaki düzenle simgesiyle profili düzenlemeye başlayabilirsiniz. Düzenleme ekranının alt kısmında profili silme seçeneği bulunmaktadır. Bu seçenek ile istediğiniz profilleri silebilir ve daha sonra yeni profiller ekleyebilirsiniz.

Netflix profilleri silindiğinde ilgili profildeki tüm etkinlikler ve izleme geçmişi silinecektir.

haber-uzumlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu